Ett blogginlägg från mig som vandrar i nedan

Ett blogginlägg från mig som vandrar i nedan

Ett blogginlägg från mig som vandrar i nedan

-Det var ett tag sedan jag- Vandraren skrev något i bloggen här på goragott.nu. Tanken med att jag ska ha en blogg på sidan är att åskådliggöra min vandring och låta fler ta del av den och hur jag vandrar i såväl uppförsbackar som nedförsbackar under min jordevandring.

Jag har vandrat ett tag nu. Det innebär att jag har varit med om en del som jag kan dela med mig utav för att söka åskådliggöra det som varit. Allt som sker är det som jag själv skapat, är det som Andevännerna ibland påminner om. Det gör att jag idag tar fler medvetna val och söker välja från hjärtat under min vandring och när valsituationer uppstår.

Vill du följa med mig när jag vandrar så är du varmt välkommen. Det är en vandring i att utvecklas såväl i Anden som medialt. Det gör ibland ont att utvecklas och blir ibland tårar men även många glädjerika stunder när insikterna kommer.

Jag hoppas du kan känna igen dig och få en behållning av att jag delar min vandring med dig. Vill du så får du gärna skriva ett par rader i kommentarsfältet så jag vet att du är här inne och läser. Det skulle vara så roligt att få ta del av det du har att säga. Vill du hellre vara anonym så går det också bra.

Nu när vi vandrar så är det bra att vi har hjälp från Ovan i nedan. Jag är den som vandrar i nedan och Ovan är de som är mina lärare och mentorer. Jag har en medveten kontakt med dem och arbetar för att jag ska utvecklas så mycket jag kan under min vandring. Även jag tar del av vägledningen på goragott.nu från vännerna i Ovan varje vecka, som finns under rubriken Vägen. Du kan också ha en medveten kontakt med vänner i Ovan.

Med dessa ord så vill jag hälsa dig välkommen till min blogg ”Vandrarens blogg” där jag ser fram emot att få veta vilka mina följeslagare är på min vandring.

Välkommen

”Vandraren i nedan” aka Helen Eriksson även kallas instrumentet av ”Vännerna i ovan”. Tillsammans är Vännerna i ovan och jag i nedan- Ovannnedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *