KONSTTERAPIUTBILDNINGEN:

Redan torsdag! Tiden går fort när det är roligt. Åh det är det!

Hela veckan har vi haft Antroposofi, Erytmi och färgläror. Först Goethes- och sedan Rudolf Steiners färglära. Som Konstteraput så har man färgerna som instrument. Det gäller att kunna hantera dem och förstå sig på dem. Man måste som musiker kunna stämma och hantera sitt intrument likadant är det med färgerna då de är vårt intrument. Färgernas väsen är därför det vi studerar just nu.

Efter varje teori lektion så skapar vi sedan i form av en övning. Lärarna inspirerar verkligen med sitt sätt och känns ödmjuka och omtänksamma och väldigt kunniga. Sen är de ju svenska pionjärer inom det här med Konstterapi. ❤

Föresten här är huset där vi har Steinerhögskolan. Det är den svenska Konstnären Bruno Liljefors som haft huset som bostad och atelje en gång i tiden. Sedan har de svensk pionjärerna inom Antroposofi huserat här. Jag köpte en jättefin bok om det här huset och dess invånare idag! 🙂

Historiens vingslag gör sig påminda både i boken och på själva platsen. Vi är alla glada att få vara här i gemenskap och glädje. ❤

Nu är det snart dag satt gå och knyta sig.

Helen och vännerna

Bildtext: Steinerhögskolan ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *