Kreativitet en väg att vandra

Kreativitet en väg att vandra

Om att vandra vägen del 1

Att vandra ur Anden är att vandra ur allt som är och se det från den andliga sfären som skapas via den kärleksfulla kontakten mellan den som vandrar och den ovan.

Det vi menar när vi säger att vandra ur allt som är- är att vandra med ett andligt perspektiv på sakers- och tings beskaffenhet. Det är att vandra med vissheten om att allting är av godo även om det är smärtsamt och därför så får den som vandrar även se det som att man vandrar och utvecklas.

Den delen av vandringen som går lätt, ger ofta en inspiration som föder en sk. kreativ känsla och den känslan är olika hos olika människor. En del av oss besvarar den känslan och börjar att skapa medans andra låter den vara en dröm som är obesvarad och får vara vilande tills vidare.

Om människor tar till vara på det som som känns inspirerande, så skulle de även må bättre. Mår man bättre så fyller man dagen med det som ger hälsa och välmående men även glädje. Det är att vara i ett inspiratoriskt flöde. Det flödet vill den som vandrar gärna behålla och det låter sig göras genom att man är i flödet, följer med och är noggrann med att ej vara i motstånd utan att vara i tacksam och kärlek till det som sker även när det går tungt.

Så vad vill du när du känner glädje? Gör du det du då vill? Våga vandra den kreativa vägen om du känner för att skapa något. Ge den delen av dig själv det utrymmet. Det kan handla om att skapa bilder texter, musik, dans osv. Bara gör det som du känner skulle vara roligt.

Se sedan vad som blir utav det du sagt ja till. Blir det något alls som du vill eller blir det något större som du aldrig trodde var möjligt? För att få veta det så måste du följa din inneboende längtan och önskan. Bara gör det du vill.

Nu skapar vi en varm och ombonad kontakt, så skriver vi om att vandra vägen för kreativiteten. Det får bli nästa avsnitt i den hör serien om att vandra vägen fram fast på ett djupare plan.

Vi ses.
Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *